Mellplasztika árak Budapesten

By | 2015-12-07

Szépülni, testileg megújulni szeretne, de nem rendelkezik saját pénzügyi önerővel egy mellplasztika vagy arcplasztikai műtét elindításához ? Ne bánkódjon tudunk megoldást nyújtani erre a nehézségre.

Napjainkban a szépészeti beavatkozások egyre jobban megfizethetőek, mivel ezekre az eljárásokra ma már hitellehetőség is rendelkezésre áll a Cofidis jóvoltából. A konzultációs hiteligénylés során az adminisztrációs asszisztens segít megállapítani a szükséges beavatkozás költségeit vagyis azt, hogy a mellplasztika árak hogyan alakulnak egy adott páciens esetében. Ezt követően felkeresik Önt telefonon és részletesen, mindenre kitérően felvilágosítják a klienst a folyósítandó hitel igénybevételéről.

Számos olyan alapfeltétel van, amelynek a hitelt igénylőnek meg kell felelni, példaként említve a minimum 18 éves életkor, az Európai Uniós állampolgárság, vállalkozóként, alkalmazottként vagy nyugdíjasként állandó jövedelemmel rendelkezzen, vagy végül, de nem utolsósorban az állandó magyarországi lakcím megléte.

Cégünk a Testért Plasztika Kft. azon munkálkodik, hogy a lehető legkedvezőbb és legrugalmasabb egészségügyi szolgáltatást nyújtsa pácienseinknek. Ehhez kínáljuk klinikánkon a Cofidis által nyújtott gyors Egészséghitelt, melyet már olyan személyek is igényelhetnek, akiknek eddig csak az álomkategóriába tartozott mondjuk a mellük megnagyobbítása, az elálló fülük szebbé tétele fülplasztikával vagy a szülés utáni, has körüli zsírpárnák, lelógó bőr eltüntetése hasplasztikával és zsírleszívással.

Klinikánk a legkorszerűbb és sterilizált orvosi, sebészeti műszerekkel, eszközparkkal van felszerelve és a szépészeti eljárásokhoz is a legbiztonságosabb, leellenőrzött és megbízható gyártóktól beszerzett mellimplantátumokat használ a műtétek során. Vegye fel klinikánkkal a kapcsolatot weboldalunkon keresztül vagy telefonon.

weboldal linkje:
http://www.drfalus.hu/fizetesi-feltetelek

Vélemény, hozzászólás?