Antigraffiti bevonat kedvezményesen kapható!

By | 2022-04-03

Amikor először alkalmazzák az antigraffiti bevonatot egy felületre, vastag, nedves bevonatként hordják fel. Amint az oldószert hagyjuk elpárologni, az egymáshoz vonzódó pigmentlemezek egymásra halmozódnak és rétegeket képeznek. A kötőanyag polimerizálódik, és lényegében egymáshoz rögzíti a pigmentlemezeket. Marad a kötőanyag és pigment egységes bevonata. Az anti-graffiti bevonatok miatt a festékek nem tudnak megtapadni a felületen.

Antigraffiti bevonat kedvezményesen elérhető a fitinfo.hu weboldalra látogatva, tehát itt a helye nálunk ha ön is elgondolkodott már azon, hogy kipróbálja ezeket a bevonatokat. Az anti-graffiti bevonatok szabad szemmel láthatatlanok lehetnek. A graffiti elleni bevonatoknak két különböző kategóriája létezik. Az első, feláldozó bevonatot egy felületre viszik fel, majd a graffiti felhordásakor eltávolítják. Az alatta lévő felület tiszta marad, és új védőbevonatot lehet felvinni. A másik típusú bevonat az állandó bevonat, amely eleve megakadályozza a graffiti felülethez tapadását. A tartós bevonatok gyakran drágábbak, mint más bevonatok, de megfelelő használat esetén csak egyszer kell felhordani. Ezek úgy működnek, hogy védőfelületet hoznak létre, amelyhez a festékszóró nem tud ragaszkodni. A felület rongálása után gyakran csak egy egyszerű oldószer (toluol) és némi kézi munka szükséges a festék eltávolításához. Az alatta lévő felület és a védőbevonat sértetlen marad.

Az állandó bevonatok némelyike ​​közé tartoznak a poliuretánok, nanorészecskék, fluorozott szénhidrogének vagy sziloxánok. A poliuretán bevonatok záró tulajdonságaik miatt hasznosak. A nagy láncmerevség és a nagy térhálósodási sűrűség csökkenti a polimer azon képességét, hogy megduzzadjon és felszívja a graffitifestéket. Amennyiben megtekintené antigraffiti bevonat készletünket látogasson el a fitinfo.hu weboldalra.